Datum Počisti
2011
9. 12. 2011


Odličen zaključek sezone 2011 za gorske tekače KGT PapežZa tekače KGT Papež se je sezona 2011 v gorskih tekih zaključila zelo uspešno. Osvajali so zmagovalne stopničke na lokalnem in državnem nivoju, se uspešno
udeležili evropskega in svetovnega prvenstva ter tekem svetovnega pokala.

V sredo, 7.12.2011, se je v OŠ Stranje zbralo preko 100 gorskih tekačev KGT Papež na zaključnem zboru in podelitvi najboljšim v sezoni.

Najboljši gorski tekači so prejeli posebna priznanja AZS–gorski teki. Med dobitniki priznanj (vseh 42) jih je bilo kar 14 iz KGT Papež, med njimi je bilo kar pet zmagovalcev Pokala (Klemen Golob, Ana Milović, Domen Zupan, Gašper Bregar, Ivan Urh). Na zboru je bogate praktične nagrade in knjižna priznanja podelil Dušan Papež, predsednik KGT Papež.

Najboljša zmagovalna trojica med mlajšimi dečki je bila kar iz KGT Papež: suvereno prvi, zmagovalec vseh tekem, je bil Klemen Golob, drugouvrščeni je bil Rok Sušnik, ki je bil drugi tudi na vseh tekmah, 3. mesto pa je pripadlo Luki Uraniču. Med mlajšimi deklicami je zmagovalka Pokala Slovenije 2011 Ana Milović, ki je tudi nepremagljiva zmagovalka vseh petih tekem. Med starejšimi dečki je priznanje za tretje mesto prejel Aljaž Božič, pri starejših deklicah pa Karmen Orehek. Pri mladincih je bil zmagovalec Domen Zupan, med člani pa Gašper Bregar. Med mlajšimi veterani je 3. mesto pripadlo Metodu Bregarju. Med starejšimi veterani je zmagovalec Pokala Ivan Urh pred drugouvrščenim Bojanom Kemperlom.

Poleg tekem v Pokalu Slovenije so se tekači udeleževali še drugih pomembnih tekmovanj na svetovnem nivoju. Zupančič Marjan je na svetovnem prvenstvu v gorskem maratonu sodeloval v reprezentanci, ki je dosegla 2. mesto ekipno. Že sedmič je bil tudi zmagovalec Triatlona jeklenih. Odlično so se odrezali tudi na enem največjih tekaških izzivov v Evropi (Zugspitz Extrem Berglauf), na katerem skušajo tekači osvojiti skoraj 3000 m visok cilj na najvišji nemški gori Zugspitz.V kategoriji M30 je Klemen Triler prejel zlato odličje, prav tako Ivan Urh v kategoriji M55. Debitant na najvišji nemški gori Uroš Tomec pa je pritekel 8. mesto
(kategorija M20).

Na teku na Višarje 18. STAFFETTA ALPINA DEL MONTE LUSSARI, 10. Memorial "CARLO EMANUELE MELZI" je tako pri moških kot ženskah zmagala slovenska ekipa. Štafeti KGT Papež sta bili osmi (Matic Plaznik, Luka Mihelič, Domen Zupan) in deseti (Ivan Urh, Gregor Mlakar, Franci Teraž).

Collina v Italiji je bila prizorišče 49. štafetnega teka v organizaciji italijanskega kluba CAl iz Forni Avoltri. Odlično so se uvrstili tudi Ivan Urh, Gregor Mlakar in Franci Teraž, saj so bili ekipno 15. od 99 štafet.

Grand Prix tekma v Mayrhofnu je bila uspešna za naše tekače.Med člani KGT Papež je tekel tudi Klemen Triler, ki je bil devetnajsti. Odlična sta bila tudi brata Božič (Anže 42. in Aljaž 50.), Jure Grmšek paje bil 47.

Odlična nastopa sta opravila tudi Ivan Urh in Gregor Mlakar na teku Drei Zinnen Alpine Laufv Dolomitih.

V Palluzi je potekalo SP v gorskih tekih za veterane, kjer so odlično so nastopili tudi tekači KGT Papež: la. Janjatovič Mirko, 7. Župančič Marjan in 19. Bregar Metod, 6. Teraž Fanci.

Sebastjan Zarnik je bil odlični drugi na teku 7. Skyrace Dolomiti Friulane v Italiji.

Posebno pohvalo za sezono 2011 pa zaslužijo mladi tekači, za kar so zaslužni sami, trenerji in seveda tudi starši. Priznanja, pohvale, pokale so prejeli tako v Pokalu Slovenije kot na državnih prvenstvih. Tudi v tujini so rumenčki KGT Papež dobro poznani, saj so se domov redno vračali s priznanji in pokali. Udeleževali so se tekem v Avstriji in Nemčiji (Lipizzaner lauf, Internationaler Schwarzgupfberglau, Geolaufpri Beljaku v Avstriji, Karnten Lauft v Klagenfurt, Bad Reichenhal in Kitzbiihel ).

Na Državnem prvenstvu v uličnih tekih za osnovne in srednje šole in na Odprtem državnem prvenstvu v cestnih tekih na 10 km v Slovenj Gradcu so v različnih kategorijah dosegli zavidljive dosežke in se uvrstili od 1.– 3. mesta: Klemen Golob, Ana Milović, Igor Cosić so dosegli naziv državnega prvaka, državni podprvaki so bili Rok Sušnik, Karmen Orehek . Med dečki letnik 2001 je bron dosegel Luka Uranič.

Odličen pa je bil tudi nastop tekačev na DP v gorskih tekih na Smledniku, kjer sta bila prvaka Ana Milovič in Klemen Golob na promocijskem teku med mlajšimi dečki/deklicami . Najmlajši so se udeležili tudi priprav v Medulinu in tekaškega tabora v Planici. Od skupno 31 udeležencev je bilo kar 14 članov kluba KGT Papež.

Dušan Papež se je s priznanji in praktičnimi nagradami zahvalil tudi trenerjem najmlajših (Ivanu Urhu, Miranu Škrtiču, Klemnu Janši, Juretu Grmšku, Špeli Papež). Pohvalil je trdo delo trenerjev in mladih tekačev, ki jih je sedaj že preko štirideset.

Tudi mladinci so dosegali odlične rezultate. Na državnem prvenstvu Slovenije za starejše mladince v Mariboru sta Matic Slabe in Denis Milić s taktičnim tekom na 5000 m dosegla 2. mesto (Slabe) in 3. mesto (Milić). Na 6. mednarodnem tekmovanju v gorskih tekih za mladince je bil član reprezentance tudi Anže Božič in dosegel 32. mesto. Domen Zupan je bil član mladinske reprezentance na EP v Turčiji in SP v Albaniji, prav tako Matic Slabe, v članski pa Gašper Bregar.

Na Državnem prvenstvu v gorskem teku za štafete na Šumberku so bili gorski tekači KGT Papež trikratni državni prvaki v različnih kategorijah. Med mladinci je zmagala mladinska štafeta v postavi Denis Milić, Domen Zupan in Matic Slabe. Tudi ekipa članic (Mateja Šimic, Ela Tonin Mali, Nina Oražem) je dosegla 1. mesto. Prav tako je naziv državnih prvakov dosegla ekipa članov v postavi Sebastjan Zarnik, Gašper Bregar in Marjan Župančič. Drugo uvrščena je bila tudi ekipa članov KGT Papež (Uroš Tomec, Bojan Ambrožič, Metod Bregar). Med pionirkami je zasedla 2. mesto ekipa deklic v postavi: Karmen Orehek, Ana Milović in Ana Majnik.

Letošnje leto je bilo tudi leto podvigov. Podvig Jureta Grmška Grintovec, Stol, Triglav žal ni uspel v celoti, bil pa je dober trening, kot pravi, da lahko po 80km teka in hoje po hribih, še vedno teče dober tempo po ravnini.

Odmeven pa je bil izziv Francija Teraža, legende gorskega teka, alpinista, gorskega reševalca, ki mu je uspel podvig na deset najvišjih vrhov v Julijskih Alpah v 39 urah. Na zboru smo predstavili njegovo športno pot in si ogledali dokumentarni film o njegovem podvigu. Dušan Papež se mu je zahvalil s posebnim priznanjem in ga skupaj z Ivanom Urhom postavil kot svetel zgled športnika vsem najmlajšim, saj sta bila pionirja gorskega teka in ostajata legendi.

Klub je letos organiziral tudi dve tekmi: 15. tek k Sv. Primožu in 13. gorski tek na Grintovec. O odlični izvedbi priča množična udeležba na obeh. Dušan in Mira Papež sta za odlično organizacijo 13. gorskega teka na Grintovec prejela priznanje AZS–gorski teki, prav tako za 1. mesto na Ekipnem prvenstvu Slovenije za leto 2011.

Letos je kategorizacijo doseglo kar 9 članov (Marjan Zupančič, državni razred: Sebastjan Zamik, Matjaž Mikloša, Klemen Triler, Gašper Bregar, Mateja Šimic, Mirko Janjatović, mladinski razred: Matic Slabe, Domen Zupan), kar priča o izjemnih dosežkih kluba.

Uspešna sezona je rezultat skupnega dela tako tekačev, trenerjev, staršev in tudi kluba, zato smo lahko vsi skupaj ponosni na dosežene rezultate, ki so vidni tako doma kot tudi v svetu.

Mira Papež


 
6. 12. 2011


OBVESTILO - vabilo na zbor klubaKLUB GORSKIH TEKAČEV PAPEŽ

Mira in Dušan Papež Podjelše 2, 1240 Kamnik, Slovenija
Tel: +386 (0)1 839 11 69, Fax: +386 (0)1 831 71 66, Mobi: +386 (0)41 683 016

Vabilo!

Uspešna sezona gorskih tekov se je zaključila, zato te vabim na zbor kluba,
ki bo v sredo, 7.12.2011, ob 17. uri v avli OŠ Stranje.

Dnevni red:

  1. Analiza in pregled tekaške sezone 2011 ter podelitev nagrad najboljšim
  2. Smernice za delo v letu 2012
  3. Razno

NUJNO:

Prosim, da vsak s seboj prinese tudi zapis o udeležbi na tekmah za leto 2011, ki naj vsebuje:

naslov in datum tekme, število vseh udeležencev v kategoriji in doseženo mesto.

Podatke potrebujemo za pridobitev sredstev na občini.

Predsednik KGT Papež
Dušan Papež

84N


 
5. 12. 2011


Ponovno odlični tekači KGT PapežVčeraj dopoldne je potekal že 11. Miklavžev tek v organizaciji Športnega društva Šmartno. 220 tekačic in tekačev je teklo v skoraj pomladanskih vremenskih pogojih, končni rezultati pa so prinesli tudi nov rekord proge, ki ga je do sedaj imel Sebastjan Zarnik, tekač KGT Papež.

Zmagovalec teka in nov rekoreder je Mitja Kosovelj (TK Kobarid), ki je 5,3 km dolgo progo pretekel v času 21:18.

S progo so se odlično spopadli tudi tekači KGT Papež:
Med dečki so Miha Oražem, Uroš Čirovič in Igor Ćosić zasedli 4.-6. mesto, Grega Zagorc pa je bil 9. Med deklicami pa so Lucija Pevec, Manca Oražem, Tjaša Čirovič zasedle 2., 3., in 4. mesto, Sonja Jerin pa je bila 6.

Bregar Gašper je med moškimi zasedel odlično 2. mesto, Gregor Mlakar je bil 6., Domen Zupan 8., prvo deseterico pa je zaključil Mirko Janjatovič. Sledili so jim Franci Teraž 11., Metod Bregar 14., Marko Spruk 38., Ivan Urh 40., Franci Orehek 56., Bojan Kramar 98.

Med ženskami (5,3 km) je bila Karmen Orehek 11., Nina Oražem 25. in Suzana Orehek pa 32.

Vsem iskrene čestitke!

Rezultati 11. Miklavževega teka (v . PDF obliki).

Več o dogodku si lahko ogledate na povezavi kamnican.si.

83N


 
27. 11. 2011


14 priznanj za tekače KGT Papež25. novembra so se pri Jezeršku v Sori pri Medvodah zbrali najboljši gorski tekači na slovesni podelitvi najboljšim v sezoni 2011. Med dobitniki priznanj (vseh 42) jih je bilo kar 14 iz KGT Papež, med njimi je bilo kar pet zmagovalcev Pokala (Klemen Golob, Ana Milović, Domen Zupan, Gašper Bregar, Ivan Urh).

V Pokalu Slovenije v gorskih tekih je bilo v sezoni 2011 pet tekem (Osolnik, Domžale, Ratitovec, Grintovec, Šmarna gora); za točkovanje v skupni uvrstitvi so štele najboljše štiri uvrstitve. V končni razvrstitvi so najboljši trije v vsaki kategoriji prejeli priznanje AZS – gorski teki in praktične nagrade.

Ob 20-letnici delovanja Zbora se je predsednik AZS, dr. Peter Kukovica, v uvodnem govoru zahvalil za vse odlične dosežke, medalje in priznanja, ki jih dosegajo gorski tekači doma in svetu in poudaril, da je ponosen, da so gorski teki tako uspešna veja atletike.

Najboljša zmagovalna trojica med mlajšimi dečeki je bila kar iz KGT Papež: suvereno prvi, zmagovalec vseh tekem, je bil Klemen Golob, drugouvrščeni je bil Rok Sušnik, ki je bil drugi tudi na vseh tekmah, 3. mesto pa je pripadlo Luki Uraniču. Od 4.–7. mesta so bili uvrščeni Matej Šlebir, Miha Oražem, Igor Cosić, Nejc Uršič, štirinajsti je bil Miha Podbregar, dvajseti Aleš Prelovšek.

Med mlajšimi deklicami je zmagovalka Pokala Slovenije Ana Milović, ki je tudi nepremagljiva zmagovalka vseh petih tekem. Od 3.–5. mesta so si sledile Iris Kreč, Manca Oražem, Tjaša Čirović. Štirinajsta je Tjaša Uršič.

V kategoriji dečki/deklice je bil četrti Uroš Čirović, Nuša Uranič pa dvanajsta.

Med starejšimi dečki je priznanje za tretje mesto prejel Aljaž Božič, osmi je bil Matevž Škrtič. Pri starejših deklicah je bila tretja Karmen Orehek, na četrtem mestu njena sestra Suzana, peta pa Diana Kotnik.

Pri mladincih je bil zmagovalec Pokala Domen Zupan, od 6.–7. mesta sta se uvrstila Anže Božič in Aljaž Kožuh, deseti je Matic Slabe. Med članicami je bila četrta Ela Tonin Mali, trinajsta Nina Oražem.

Zmagovalec Pokala v članski kategoriji je bil Gašper Bregar, četrti Sebastjan Zarnik, šesti Gregor Mlakar. Od 9.–10. mesta sta si sledila Klemen Triler in Matjaž Mikloša, 12. Uroš Tomec.

Pri mlajših veteranih je 3. mesto pripadlo Metodu Bregarju, četrti je Franci teraž, od 6.–8. mesta si sledijo Mirko Janjatovič, Izidor Berčič, Marjan Zupančič. Franci Sušnik je 17., od 22.–23. mesta si sledila Bojan Kožuh in Igor Šalamun.

Med starejšimi veterani je zamgovalec Pokala Ivan Urh pred drugouvrščenim Bojanom Kemperlom.

Priznanje sta prejela tudi Dušan in Mira Papež za odlično organizacijo 13. gorskega teka na Grintovec. Klub gorskih tekačev Papež pa je prejel priznanje za 1. mesto na Ekipnem prvenstvu Slovenije za leto 2011.

Skupaj s trenerji najmlajših Ivanom, Miranom, Klemenom, Špelo in starši ter predsednikom kluba Dušanom Papežem smo se veselili odličnih dosežkov in priznanj tekačev KGT Papež.

Iskreno čestitamo vsem tekačem, trenerjem, staršem, kajti vsak po svoje ste zaslužni za dosežena priznanja.

Mira Papež


 
25. 10. 2011


Tekači KGT Papež na Ljubljanskem maratonuV soboto, na prvi dan Ljubljanskega maratona, je teklo več kot 6.500 otrok. Med njimi je na 2.100 m nastopila tudi tekačica KGT Papež Karmen Orehek, ki si je s časom 7:12 pritekla 4. mesto.
V nedeljo je med 12 036 tekači teklo tudi deset tekačev iz Kluba gorskih tekačev Papež. Najprej so se pomerili tekmovalci na rekreativnem teku (10 km), kjer je Matic Slabe dosegel 5. mesto s časom 34:37, Marko Spruk pa 37. (čas: 39:14). Kasneje so startali polmaratonci in maratonci. Na polmaratonski preizkušnji so nastopili Gašper Bregar, ki je absolutno zasedel 11. mesto (1:13:10), tik za njim je pritekel v cilj klubski kolega Domen Zupan (1:14:28), 32. mesto si je pritekel Denis Milić, ki je s časom 1:18:22 izboljšal svoj najboljši rezultat na 21 km. Med mlajšimi tekači, ki so pretekli polmaratonsko preizkušnjo, je bil tudi Anže Božič (1:24:12), ki je v ciljno črto prečkal kot 113. Z maratonsko preizkušnjo so se spopadli Mirko Janjatovič, ki je s časom 2:41:32 zmagal v svoji kategoriji in absolutno zasedel 17. mesto. Dobre 4 minute za njim je svojo maratonsko preizkušnjo pretekel Franci Teraž (2:45:57), ki je v kategoriji zasedel 2. mesto (abs. 32.). Metod Bregar je v cilj prikekel kot 37. tekač (2:47:52). Prvič se je preizkusil na 42 km tudi Bojan Ambrožič, ki je absolutno zasedel 76. mesto (2:58:20).

Rezultati in slike: www.ljubljanskimaraton.si
Poročilo o teku tekača Bojana Ambrožiča: bojanambrozic.wordpress.com

Čestitke vsem maratoncem!

Špela Papež

81N 
20. 10. 2011


Tekači KGT Papež uspešni v Slovenj GradcuNedelja, 16. oktober

V različnih kategorijah so tekači KGT Papež dosegli zavidljive dosežke in se uvrstili od 1. – 3. mesta: Klemen Golob, Ana Milović, Igor Cosić so dosegli naziv državnega prvaka, državni podprvaki so bili Rok Sušnik, Karmen Orehek in na 10 km med starejšimi mladinci Denis Milić, ki je izboljšal svoj osebni rekord. Med dečki letnik 2001 je bron dosegel Luka Uranič.
Med dečki/deklicami l. 2001 sta si na 8. in 9. mestu sledila Nejc Uršič in Matej Šlebir, na 4. mesto se je uvrstila Manca Oražem.
Pri učenkah l. 1999 je bila Nuška Uranič deveta, med učenkami l. 1998 pa Lucija Pevec deseta, med učenci l. 1997 je bil Matevž Škrtič enajsti. Vsi so tekli na 1000m.
Orehek Suzana pa je bila med mlajšimi mladinkami l. 1995 deseta.

Rezultate si lahko ogledate na povezavi www.timingljubljana.si.

Vsem iskrene čestitke!

Mira Papež


 
19. 10. 2011


Teraž v Slovenskem planinskem muzejuPreživeli smo prijeten večer v Planinskem muzeju v Mojstrani, kjer smo se seznanili z uspešno športno potjo Francija Teraža, legendo gorskega teka in tekača KGT Papež, ki je letos opravil podvig na 10 vrhov v 40 urah.

Več o dogodku na www.radiotriglav.si in www.planinskimuzej.si.

Franci, ponosni smo nate!

Mira Papež


 
13. 10. 2011


Mlakar na teku na KalavarijoGregor Mlakar se je 12. oktobra v MAriboru udeležil 3. Nočnega teka na Kalvarijo. Tek poteka po 455 stopnicah, ki joh osvetljujejo reflektorji. Gregor Malakar je v absolutnem seštevku dosegel 9. mesto.

Več o teku na povezavi.

Čestitamo!

78N

 
3. 10. 2011


Tek na Šmarno goro in ponovno odlični rezultati tekačev KGT Papež


Na prekrasno prvo oktobrsko soboto je na teku na Šmarno goro med 173 tekači teklo kar 27 tekačev iz KGT Papež. Tek je bil tudi zaključna tekma WMRA Grand Prix, kjer je teklo kar 47 tujcev. Zmagovalne stopničke so zasedli številni tekači KGT Papež, tako v najmlajših kot tudi v moških kategorijah.

V kategoriji mlajše deklice je 1. mesto ponovno zasedla Ana Milović, ki je izenačila rekord proge. Na zmagovalnih stopničkah se ji je kot tretja pridružila Iris Kreč. Sledili sta ji Manca Oražem in Tjaša Čirović. Pri mlajših dečkih so že dalj časa prva tri mesta rezervirana za tekače KGT Papež, ponovno 1.mesto Klemen Golob, 2. Rok Sušnik, 3. Luka Uranič. Od 5. – 8. mesta so si sledili Nejc Uršič, Miha Oražem, Igor Cosić, Miha Podbregar, deseti je bil Matej Šlebir. S srebrno medaljo je odšel domov tudi deček Uroš Čirović. Pri starejših dečkih je peto mesto pripadlo Aljažu Božiču, Matevž Škrtič je bil deseti. Med starejšimi deklicami sta bili sestrici Karmen in Suzana Orehek peta in šesta. Pri mladincih zaradi bolezni ni nastopil favorit Domen Zupan, Anže Božič je bil šesti, Aljaž Kožuh pa deveti.

Med člani je zmagal aktualni evropski prvak in letošnji kralj Grintovca, Turek Ahmed Arslan, ki je hkrati tudi zmagovalec v skupnem seštevku v Grand Prix tekmovanju. Med članicami je slavila Lucija Krkoč, bronasta z evropskega prvenstva, letošnja kraljica Grintovca; Krkočeva je tudi zmagovalka v skupnem seštevku letošnjega WMRA Grand Prixa.
V konkurenci tujih tekačev je Gašper Bregar dosegel šestnajsto mesto, Gregor Mlakar pa devetnajsto. Med mlajšimi veterani je bron pripadel Franciju Teražu, sledil mu je Metod Bregar, 7.mesto je dosegel Izidor Berčič, 18. pa Franci Sušnik.
Med starejšimi veterani je zlato pripadlo Ivanu Urhu, Bojanu Kemperlu pa srebro.

Čestitamo za odlične uvrstitve!

Mira Papež

 
28. 09. 2011


OBVESTILO o Teku na Šmarno goroTekači KGT Papež, k boste tekli na sobotnem Teku na Šmarno goro, to čim prej javite na Klub KGT Papež (01/839 11 69, 031 421 248 Špela, avtolicarstvo.papez@kks-kamnik.si).
Klub bo oddal skupinsko prijavo (do petka). Startnino plača klub, odrasli sami dvignete številko pred tekom.

Mira Papež

76N 
27. 09. 2011


Najmlajši nastopili na DP v gorskih tekih v SmlednikuV soboto, 24. 9., je pod smledniškim gradom potekalo 11. prvenstvo Slovenije v gorskih tekih na Smledniku. Čudovito vreme je privabilo številne osnovnošolce in srednješolce.
Kar 18 učencev OŠ Stranje je nastopilo v različnih kategorijah. Mlajši dečki/deklice so tekli na 1,3 km le promocijski tek. Zmagovalka med mlajšimi deklicami je bila Ana Milović, sledila ji je Manca Oražem.
Pri mlajših dečkih so prvi pritekli učenci OŠ Stranje, sicer tekači KGT Papež (Klemen Golob, Rok Sušnik, Luka Uranič, Nejc Uršič, Matej Šlebir).
V kategoriji dečki/deklice (1,6 km) je bila med enaintridesetimi deklicami Nuška Uranič sedma, 10. Iris Kreč, 17. Šejla Suljadžić, 24. Eva Grčar. Med dečki (vseh 39) je bil deseti Miha Oražem, 23. Jan Uršič, 27. Peter Kadunc.
Med starejšimi deklicami (31) je bila deseta Lucija Pevec, med st. dečki (vseh 40) pa je bil Matevž Škrtič dvanajsti, Tomaž Rak pa štirinajsti.
Dečki so ekipno dosegli odlično 5. mesto.

Čestitamo celotni ekipi!

Mira Papež

 
26. 09. 2011


Tek na Šmarno goro1. oktobra 2011 bo potekal 32. Tek na Šmarno goro. Objavljamo razpis in prijavnico.

Več informacij na www.smarnagora.com.

Članom KGT Papež štartnino poravna klub.

74N


 
21. 09. 2011


VABILO


Bliža se zaključek uspešne tekaške sezone, zato vabim tebe in tvoje domače na piknik,

ki bo v soboto, 24. 9. 2011, ob 15. uri

pri Avtoličarstvu Papež (pri brunarici, kjer so igrala).

Če se piknika ne moreš udeležiti, sporoči do petka, 23.9.2011.

S seboj prinesite veliko dobre volje!

Vabljeni, imeli se bomo fajn!


Predsednik KGT Papež

Dušan Papež

73N


 
21. 09. 2011


OBVESTILO najmlajšim tekačemTekači, ki tečete za OŠ Stranje na Državnem prvenstvu na Smledniku:

Ana, Manca, Miha, Rok, Klemen, Matej, Nejc, Luka, Nuša, Iris, Neža, Lucija, Ana Majnik, Matevž

dobimo se v soboto, 24.9.2011, ob 8.30 pri OŠ Stranje.

S seboj imejte tekaško opremo!

74N


 
20. 09. 2011


Veterani odlični v ItalijiSlovenski veterani so odlično nastopili v Palluzu. Slovenska tekačiča Aleksandra Fortin je bila odlična 5. v kategoriji MF35.

Odlično so nastopili tudi tekači KGT Papež:
- Kat. MM35: 10. Janjatovič Mirko (53:59)
- Kat. MM40: 7. Župančič Marjan (52:08) in 19. Bregar Metod (54:45)
- Kat. MM45: 6. Teraž Franci (52:44)

Vse rezultate si lahko ogledate na povezavi: www.fidal.it.

Čestitamo!

Mira Papež

72N


 
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 ]